flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Смілянського міськрайонного суду Черкаської області Ігнатенко Т.В. взяла участь у черговому ХVІІІ з’їзді суддів України

12 березня 2021, 13:23

Суддя Смілянського міськрайонного суду Ігнатенко Т.В. взяла участь у черговому XVIII з'їзді суддів України, який відбувся у м. Києві з 09 по 11 лютого 2021 року. Завершивши роботу делегати затвердили рішення XVIII з'їзду суддів України, яке найближчим часом буде опубліковане.

Результатом роботи з'їзду стало обрання чотирьох нових членів Вищої ради правосуддя за квотою з'їзду, а також обрання нового складу Ради суддів України. Серед іншого вирішено продовжити роботу над оновленням Кодексу суддівської етики.

Попри проведення двох турів голосування делегатами з'їзду не було погоджено жодної їз кандидатур для обрання на посаду судді Конституційного Суду України. 

Голова Ради суддів України подякував делегатам з'їзду за плідну роботу, а також висловив вдячність підрозділам МВС та Службі судової охорони за забезпечення безпеки та громадського порядку під час проведення з’їзду.

 

 

За повідомленням прес-служби суду