flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Смілянському міськрайонному суді відбулася урочиста нарада з приводу професійного свята - Дня працівників суду

13 грудня 2019, 11:26

13 грудня 2019 року в Смілянському міськрайонному суді відбулася урочиста нарада з приводу професійного свята – Дня працівників суду.

В.о. голови суду Кирилюк Н.А. та керівник апарату Ковальчук Л.В. привітали присутніх зі святом. Побажали міцного здоров’я, наснаги, успіхів у їх нелегкій, але такій потрібній праці. Кращих працівників було відзначено Подяками за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, ініціативність та відданість справі.

Також привітати суддів та працівників з їх професійним святом завітав депутат Смілянської районної ради Володимир Грошев, який наголосив, що саме від самовідданої праці працівників суду великою мірою залежить збереження в суспільстві політичної стабільності, миру та спокою, дотримання конституційних прав і свобод людини, надійний захист громадян від беззаконня.
Побажав суддям, працівникам апарату суду професійної наснаги і нових досягнень.

Також Грошевим В.В. від імені голови Черкаської обласної ради за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної судової системи, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм було нагороджено почесними грамотами керівника апарату Ковальчук Л.В., заступника керівника Яценко О.Й. та старшого секретаря суду Яремчук О.В.

 

 

За повідомленням прес-служби суду