flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Смілянський окружний суд зареєстровано як юридичну особу

17 вересня 2018, 15:20

         13 вересня 2018 року, на виконання указу президента №451/2017 про реорганізацію місцевих загальних судів  Смілянський окружний суд зареєстровано як юридичну особу в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ідентифікаційний код – 42471301.

         Новоутворений Смілянський окружний суд почне свою діяльність з дня, визначеного  у повідомленні голови цієї установи про початок роботи. Відповідна інформація буде опублікована в газеті «Голос України», як цього вимагає ч. 6 ст. 147 закону про судоустрій і статус суддів. Тоді ж Смілянський міськрайонний суд Черкаської області, Кам’янський районний суд Черкаської області та Шполянський районний суд Черкаської області припинять здійснювати правосуддя.

         До того часу ці суди продовжують працювати до початку роботи нового окружного суду.

         Нагадаємо, що Державна судова адміністрація України прийняла рішення про призначення тимчасово виконуючих обов’язки керівників апаратів новоутворюваних місцевих судів для здійснення дій щодо реєстрації новоутвореного суду як юридичної особи, забезпечення необхідних дій для належного початку його роботи та представництва такого суду як органу державної влади у зносинах з іншими органами державної влади, органами місцевого самоврядування, фізичними та юридичними особами.

         Тимчасово виконуючим обов’язки керівника апарату Смілянського окружного суду призначено Ковальчук Л.В.

 

За повідомленням прес-служби суду