flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Смілянський міськрайонний суд повідомляє про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції

08 липня 2022, 10:54

Смілянський міськрайонний суд повідомляє про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції , що пов’язано з дефіцитом поточних видатків суду.

 З метою своєчасного повідомлення учасників судових справ про день та час судових засідань  просимо громадян, які звертаються до суду  використовувати сучасні альтернативні способи для отримання інформації із суду, в тому числі процесуальних документів (копій судових рішень, виконавчих листів тощо), а саме:

  • ознайомитися з датою призначення справи до розгляду на веб-сайті Смілянського міськрайонного суду у розділі «Громадянам», «Списки судових справ, призначених до розгляду»;
  • отримувати процесуальні документи електронною поштою, зареєструвавшись у підсистемі «Електронний суд»;
  • особисто звертатися до канцелярії суду з метою отримання копій судових рішень.

 

Додатково повідомляємо номер телефону, за яким можна отримати інформацію про стан розгляду справ, які перебувають чи перебували у провадженні Смілянського міськрайонного суду Черкаської області: (04733) 2-46-37 канцелярія суду.

 

Просимо вибачення за тимчасові незручності. Надсилання кореспонденції буде відновлено у разі надходження фінансування, про що буде повідомлено додатково.

 

Дякуємо за розуміння!